L’iSAC Manager és la nova eina de l’ajuntament de Banyoles

Fa uns mesos l’Ajuntament de Banyoles va posar en marxa el seu nou portal web municipal (http://www.banyoles.cat). Per facilitar la feina de gestió dels continguts de la web, l’Ajuntament va optar per utilitzar l’iSAC Manager, el gestor de continguts de l’iSAC. Aquest gestor de continguts està dissenyat expressament pels ajuntaments, adaptant-se perfectament a les seves necessitats, contràriament als gestors de continguts estàndards que donen solucions generalistes pensades tant per empreses, com per productes o mitjans de comunicació, per exemple.

L’iSAC Manager gestiona la informació estructurant-la en entitats, equipaments, notícies, agenda, tràmits, apartats web,... una estructura amb que els gestors del web dels ajuntaments s’hi senten còmodes perquè encaixa de forma natural amb la seva forma de treballar. Altres aspectes que han estat dissenyats específicament per ajuntaments són l’administració dels usuaris que gestionaran els continguts i el flux que segueix la informació des de que s’entra al gestor fins que s’acaba publicant al Web.

L’Ajuntament de Banyoles destaca la facilitat d’ús de l’iSAC Manager, ja que les persones que entren els continguts a la web han après ràpidament i de forma intuïtiva a utilitzar-lo. Aquesta és una eina pensada per ser utilitzada inclús per persones que no tenen massa coneixements d’informàtica, contràriament als gestors de continguts generalistes.

El portal de l’Ajuntament de Banyoles ha estat desenvolupat per l’empresa Disgrafic, que ha integrat el portal amb el gestor de continguts de l’iSAC a nivell de base de dades.Data: 18-12-2014


[Veure totes les notícies]
Més notícies