Les últimes novetats de l'iSAC2.0

Updates iSAC2.0Continuem dia a dia millorant l’iSAC2.0 per respondre millor a les vostres necessitats. A continuació us passem a detallar quines novetats incorpora la última versió disponible:

Nova interfície gràfica

Interfície gràfica més moderna tant de cercador com de les eines de back-office on s’ha treballat la usabilitat amb un equip d’experts.

Indexació web millorada

Hem millorat de forma notable l’algorisme d’indexació on ara es pot assolir un nivell de personalització més alt i s’ha augmentat considerablement la velocitat d’indexació.

Algorisme de cerca més precís

Les millores en el procés d’indexació han permès incloure noves funcionalitats en l’algorisme de cerca que milloren la precisió de les cerques.

Cercar només al portal actual

S’ha incorporat una funcionalitat a l’eina de cerca perquè els ciutadans puguin explicitar que només volen resultats del portal en el que estan navegant en aquell moment.

Nous paràmetres d’integració

La integració de l’iSAC2.0 en un portal web és molt senzilla, només s’ha d’incorporar una crida javascript en el codi de la pàgina. Aquesta crida javascript ara disposa de més paràmetres perquè els administradors del portal puguin personalitzar l’iSAC. Per exemple, es pot activar perquè surti o no la pestanya amb la caixa de cerca, es pot activar que per defecte només cerqui en el portal actual, es pot modificar el color, es pot modificar el tipus de lletra, es poden proposar preguntes mentre el ciutadà escriu,...

Nou back-office

S’ha desenvolupat un nou iSAC Manager que funciona a través de la Web, enlloc de l’entorn de finestres de l’antiga versió. Aquesta nova versió permet accedir al back-office de des de qualsevol navegador i inclús des de dispositius mòbils gràcies al seu disseny adaptatiu. Això permet als administradors de les webs entrar al back-office des de qualsevol lloc en qualsevol moment per consultar o modificar el que calgui.

A més, s’han afegit algunes funcionalitats  noves respecte la versió anterior:

  • Anàlisi de les respostes ben valorades i mal valorades per separat per tal de donar una visió més clara de què produeix satisfacció/insatisfacció en les cerques dels ciutadans.
  • Afegir nous continguts indexats: quan apareix un nou portal que volem que surti com a resultat de les cerques, sigui municipal o extern, ara es pot afegir aquesta pàgina web directament des del back-office perquè aparegui en els resultats de les cerques.
  • Llista de problemes en la indexació: es pot consultar quines pàgines no tenen títol i quines tenen títols repetits per tal de millorar el contingut indexat.
  • Gestió centralitzada de les preguntes al back-office: quan un ciutadà no troba el que està buscant té la possibilitat de contactar directament amb el back-office perquè una persona contesti la seva pregunta. Ara des del back-office es gestiona aquesta comunicació de forma centralitzada permetent inclús publicar aquestes consultes perquè passin a formar part dels resultats de cerca del cercador i així altres ciutadans amb el mateix dubte obtinguin la resposta directament.
  • Traducció automàtica de continguts pels portals que estan en diferents idiomes.

Seguim treballant contínuament en la millora de l’iSAC així que si teniu qualsevol suggeriment, només ens l’heu de fer arribar a info@isac.cat.Data: 19-12-2014


[Veure totes les notícies]
Més notícies