Salt, el següent en implantar el cercador municipal intel·ligent

La implantació de l’iSAC2.0 a l’Ajuntament de Salt està quasi bé enllestida i properament els ciutadans d’aquesta població ja podran traslladar les seves preguntes al cercador semàntic del seu consistori.

Salt es troba amb el mateix problema que la majoria d’Ajuntaments, la informació municipal està distribuïda en diferents portals web, on cadascun té el seu cercador, i els ciutadans no saben en quin portal han d’anar a buscar la informació que solucioni els seus dubtes. A més, els cercadors clàssics dels portals web només cerquen per paraules clau i si una paraula no està escrita exactament igual et surt el típic missatge de que no s’han trobat resultats. Això crea insatisfacció a la ciutadania, i alhora una atenció ciutadana de baixa qualitat des del propi Ajuntament.

L’anàlisi del llenguatge i la semàntica que fa l’iSAC2.0 juntament amb la capacitat de cercar en tants portals com desitgem han estat els principals arguments per prendre la decisió de confiar amb l’iSAC2.0. A més a més, l'opció de poder analitzar les cerques dels ciutadans per saber què els hi preocupa, quan i la satisfacció amb la resposta rebuda és una funcionalitat imprescindible per un Ajuntament que treballa pels seus ciutadans i que cap altra cercador del mercat ofereix.Data: 19-05-2015


[Veure totes les notícies]
Més notícies