Comunitat

L'iSAC neix l'any 2006 gràcies a 3 protagonistes:

Aquestes 3 entitats són les copropietàries intel·lectuals de la solució iSAC,  i des de l'any 2007 altres entitats estan participant en l'evolució del projecte. Entre aquestes podem destacar el Consell Comarcal del Pla de l'Estany, l'Ajuntament de Begur, el Centre de Recerca i Investigació de Catalunya i empreses com Activa Multimèdia o Verbio Tecnologies.

Totes aquestes entitats han creat el què anomenem la comunitat iSAC, que té com a principal objectiu mirar cap al futur de l'atenció ciutadana. La comunitat iSAC es constitueix seguint el model de la Triple Hèlix (3H), on empreses, administracions i centres universitaris treballen plegats per resoldre les necessitats ciutadanes, canalitzant la capacitat de recerca de les universitats, i la recerca i innovació de les empreses, a banda de dinamitzar i crear riquesa local.

Actualment, la comunitat iSAC està formada per 16 administracions públiques, 3 universitats i 16 empreses on els principals motors que lideren la constant recerca i desenvolupament sobre l’iSAC són la Universitat de Girona i l’empresa Strategic Attention Management, S.L.

Pertànyer a la comunitat iSAC significa poder participar en la innovació per a l’atenció ciutadana i gaudir dels fruits que tota aquesta recerca i desenvolupament està produint.

Consulteu aquí la comunitat que s'ha creat pel projecte iSAC 6+ al portal web epractice de la Unió Europea
Més notícies